2/08/2007

Anna Nicole Smith död!

Hjälp! Att kändisar dör unga har man hört talas om men att Anna Nicole Smith skulle dö som 39-åring en dag som denna, det var utan tvekan väldigt oväntat! Anna har väl egentligen inte någon stor plats i mitt hjärta. Men som alla kändisar - hon finns där och syns, hörs och gör det hon ska. Fyller upp kändisarnas enorma mediautrymme.

Hennes livshistoria från DN.se, i korta drag:

Anna Nicole Smith, född som Vickie Lynn Hogan i Houston den 28 november 1967, blev känd som nakenmodell i bland annat Playboy. I Sverige och Norge blev hon skandalstjärna som Hennes & Mauritz underklädesmodell 1993.

Giftermålet med den 89-årige oljemiljardären J Howard Marshall året efter fick riktig fart på den internationella uppmärksamheten.

Marshall avled efter bara 14 månaders äktenskap, men arvsstriden mellan Smith och oljemagnatens son har pågått sedan dess. Sonen, E Pierce Marshall, dog 67 år gammal i juni förra året, och det senaste i dessa juridiska turer är att Smithsidan har chans på ett mångmiljonarv.

På senare år har hon hållit skandallågan levande i dokusåpan The Anna Nicole Show, som gick några säsonger 2002-04.
Svd har också samma artikel från TT, med viss moderering.

Läs även vad Mickey och Marcus Westberg har skrivit om detta...


Andra bloggar om:,,

Etiketter: , ,

3 Comments:

Anonymous Martin said...

Fan vad intelligent hon ser ut att vara. Otippat var ju också att hon mådde både psykiskt och fysiskt dåligt...cch verkligen intressant nyhet till råga på det. Måste vara ett hett ämne att blogga om.

2/09/2007  
Blogger agaton said...

Ja utan tvekan ;)

Kändisar är alltid skoj att skriva om. Du har väl läst Expressen/aftonbladet?

2/09/2007  
Blogger Bimbo Boy said...

Så sorgligt...

2/09/2007  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se