1/27/2007

Bröderna Rongedal

Såg precis reprisen av Så ska det låta från igår kväll. Peter Settman var som vanligt suverän, Anne-Lie Rydé försökte leka stor och lät knappt den betydligt duktigare artisten Lill Lindfors knappt komma fram, men framförallt var bröderna Rongedal sjukt bra.

Jag har aldrig sett dem förut. Aldrig hört talas om dem men ändå stal de hela showen och ägde loss totalt. En av dem imiterade Tomas Di Leva så att man trodde att det var Di Leva när man blundade, och tillsammans sjöng de Anthem (improviserat!) i klass med Tommy Körberg.

Otroligt kul att få nys om dem i alla fall. Vore kul att höra mer av dem - inte bara som låtskrivare och i kören bakom artisterna. För tydligen är det just det dem gör, körar bakom andra artister eller skriver låtar åt dem.

Som sagt, vore kul att höra mer av dem -för de var otroligt duktiga och roliga. Ni får lite mer information om vad Magnus och Henrik Rongedal på Svt:s sida om Så ska det låta.Andra bloggar om:,,,,

Etiketter: , , ,

6 Comments:

Blogger Arahael said...

Va Anton nu har du ju missat något! Har du aldrig sett dem förut? Aldrig sett Electric banana band!?
Håller med om att de är sjukt bra! De hade ju stort övertag då Anne-Lie Rydé, och Lill Lindfors röster inte passade ihop.

1/28/2007  
Anonymous Anonym said...

De två var fantastiska musiker. Har de inte gjort någon platta?

1/30/2007  
Anonymous PerraP said...

Skojar ni, Rongedal rules. Magnus gjorde "Big" i Big Money i början på 90-talet tillsammans med Vasa. Kolla albumen "Rich and Famus" och Moonraker! Kan ingen enagera dessa genier???

1/31/2007  
Anonymous AndersP said...

Alltså, dom va ju läskigt bra. Man har ju aldrig lagt märke till dem tidigare.. Underbara är väl ett bra ord för att beskriva dem.

2/03/2007  
Anonymous Anonym said...

Dom är SÅÅÅ bra!
Kan sjunga super!
Utan att ens kolla på varann så sjunger de SÅÅ sammansvetsat!!
Jag diggar Magnus och Henrik!!

3/07/2007  
Anonymous Anonym said...

Jag skulle så gärna vilja se detdär avsnittet där tvillingarna Rongedal var med igen!!!

10/19/2007  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se