1/26/2007

Nystart för Ungodum

Jag och min vän Victor Englund startade i höstas forumet Ungodum.se. Tanken var att göra ett forum för yngre killar, mellan 14-20 år, som ett alternativ till andra communitys. Stor inspiration var från Flashback även om vi inte ville konkurrera direkt med dem, utan indirekt. De vänder sig ju nämligen bara till de som fyllt 18 vilket inte vi gjorde. Ett Flashback för yngre helt enkelt!

Hittils har vi lyckats bra: 100 medlemmar och dubbelt så många sidvisningar som besökare talar sitt tydliga språk - vi har ovanligt aktiva medlemmar. Vilket såklart vi tycker är kul!

Än är vi dock inte nöjda. Tills för bara en vecka sedan körde vi med forummotorn phpBB, troligtvis den vanligaste forummotorn just nu. Nu har vi dock bytt till något mycket häftigare - bbPress. Bloggverktyget Wordpress utvecklare har senaste året utvecklat forummotorn bbPress, vilket vi självklart är glada för. Mycket trevligare miljö och betydligt sökmotorvänligare. Dessutom finns många smarta småfunktioner där "tags" utmärker sig mest. Man kan helt enkelt "tagga upp" sina inlägg med passande ord. Någonting som vi sökmotoroptimerare älskar eftersom man där kan få in många trevliga sökord än en gång.

I och med den nya forummotorn så har vi även fixat en ny design. Denna gång faktiskt egendesignad! Och snyggt blev det, som ni kan se.

Just nu söker vi även massor utav länkbyten. Är du intresserad? Skicka ett mejl till anton [snabelkrumelur] ungodum.se.

Dessutom tänkte jag passa på att tipsa om några populära delar och diskussioner på Ungodum:

Diskussioner:
Dagens historia
Groggtips
Nintendo Wii
Filmredigeringsprogram
Ett herrans liv!
Tips på pokersidor
Oändlig historia
Roliga vitsar
Roliga namn på Eniro.se

Forumdelar:
Brudar, sex och raggning
Fest
Internet och nätpoker
Skitsnack

Så checka in Ungodum.se - stället där man verkligen kan ha kul!

Etiketter: , , ,

1 Comments:

Blogger veca said...

Fin sida.

2/11/2007  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se