10/19/2006

Lite nytt i Sveriges första sökmotoroptimeringstävling

Det har hänt en hel del på bara två veckor i Sveriges första och största sökmotoroptimeringstävling. Google lät i början alla nya sajter i tävlingen segla upp till förstaplatsen men nu har det börjat stabilisera sig och min sajt i denna sökmotoroptimeringstävling ligger för tillfället sammanlagd etta men har inte längre förstaplatsen på något ord (dock andra eller tredjeplatsen på alla ord).

Det är dock långt kvar till slutet av sökmotoroptimeringstävlingen så några andraplatser oroar inte än, även om det såklart är kul att inneha förstaplatsen. Den som jag hade större delen av förra veckan :).

Min vän Marcus Westberg har nu också börjat satsa en del i denna sökmotoroptimeringstävling, så självklart samarbetera vi lite och ger varandra lite värdefulla länkar. Han har ju, om ni inte visste det, placerat sig på femteplats i den största hittils avklarade sökmotoroptimeringstävling - v7ndotcom elursrebmem. Dessutom ligger han två i den största pågående internationella sökmotoroptimeringstävlingen carcasherdotcom seocontest också.

Fler uppdateringar om den svenska sökmotoroptimeringstävling som nu pågår kommer självklart snart igen. Ska bli kul att se hur långt jag kan gå, och hur bra Marcus kommer klara av svenska förhållanden (troligtvis bra).

Andra bloggar om:,,
Beastwear.se