9/15/2006

Parnevik och Nilsmark tar över Scandinavian Masters

Jesper Parnevik ska bli ansvarig för att locka spelare till tävlingen och tidigare golfjournalisten Fredrik Nilsmark (senast från svt) blir VD.

"Jag har fått indikationer från flera av mina tourkollegor att de gärna följer med mig över till Sverige nästa sommar. Det ska bli kul att jobba riktigt tätt ihop med en tävling som betyder så mycket för svensk golfsport och inte minst för mig själv", säger Jesper Parnevik i ett pressmeddelande. (...)

"Scandinavian Masters kommer att bli den roligaste tävlingen i Europa för spelare, sponsorer och åskådare", säger Fredrik Nilsmark.
Ett högintressant initiativ! Att Jesper Parnevik börjar leta efter nya sysslor är väl inte så konstigt med tanke på hans halvt mediokra spel på PGA- touren de senaste åren. Samtidigt finns det nog ingen bättre för jobbet. Med sina kontakter kan han nog både få dit Tiger Woods och andra storstjärnor.

Förhoppningsvis.

Fredrik Nilsmark är en välkänd golfprofil och kan ge tävlingen det där lilla extra som krävs för att göra den attraktiv för sponsorer, spelare och åskådare. Återigen- förhoppningsvis.

Ett väldigt bra initiativ helt klart. Det här kan bli riktigt kul!

Läs mer:
Golf.se
Svt.se

Andra bloggar om:,, ,
Beastwear.se