6/21/2006

Tyskland. Nästa match blir jobbig.

Men nog mer för oss än för er... Oerhört skönt att vi fick oavgjort mot England idag. 2-2 var ett bra resultat, de totaldominerade under första perioden och borde egentligen ha haft 2-0 efter första halvlek. Nu blev det inte så och Sverige fick oavgjort. Viktigt för självförtroendet...

Matchen visade inte bara att Sverige är på väg mot bättre och bättre form, samt att de fasta situationerna har blivit riktigt heta. England kommer bli svårslagna.

De är riktigt bra i år, även om de inte vann mot oss så lär de slå Ecuador helt klart. Bättre lag än så här lär England aldrig få...

Underbart skönt att Sverige vann i alla fall. Tyskland lär bli svåra motståndare men man vet aldrig. Sverige kan överraska. Tyskland kan också krossa oss. Åtminstone om de spelar så bra som de gjort hittils. Men då får man tänka på att Sverige är betydligt svårare motstånd än både Ecuador utan sina stjärnor och Polen.