6/17/2006

Sådana domare. 10 mot 9 för tillfället och 2-0 till Ghana.

Ghana slog Tjeckien. Ett väldigt blekt Tjeckien utan sina storstjärnor på topp. Ghana var däremot glödheta och spelade som ett lag och riktigt bra. Liknade Sveriges spel lite, bara det att Ghana gjorde mål också. Helt klart en av de roligaste matcherna hittils under VM. Åtminstone när spelet fick fortlöpa utan massor friskparkar och gula kort.

Gula kort delades det ut många av under matchen, sjukt många faktiskt. Även om Ghana spelade lite tufft så var många situationer inte värda ett gult kort. Situationen när Ghana fick straff och Ujfalusi blev utvisad var sjukt konstig.

Dagens första match, Portugal - Iran var en väntad seger för Portugiserna. Resultatet blev 2-0 och Portugiserna har vunnit båda sina matcher hittils i VM- och är klara för åttondelsfinal.

Länktips:
Svt om Portual- Iran.
Svt om Tjeckien- Ghana.

Sedan får ni inte heller missa Correns (Östgöta Correspondenten) VM- sajt som enligt mig håller riktigt hög klass mot alla andra fotbolls VM 2006 - sajter.

Just nu håller också USA - Italien på. En match det sprakar om och i halvtid står det 1-1 och redan har tre röda kort tilldelats. Först visade domaren ut en italienare, sedan en amerikanare. Och precis nu, ett rött kort till och en till amerikanare åker ut. USA spelar alltså med nio spelare och Italien med 10! Helt otroligt. Både Tjeckien-Ghana och USA-Italien matchen har haft många konstiga domarbeslut. Dåligt...

Följ matchen via Svt:s just nu- tjänst.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,
Beastwear.se