6/15/2006

Svensson är läckan?

Är Anders Svensson den beryktade läckan från svenska landslagets omklädningsrum? Inte lite olyckligt isåfall då han är en aning kritiserad för något mycket viktigare- sitt spel. Eller egentligen inte bara sitt spel, utan sitt icke-varande i startelvan.I artikeln där spelaren lagts ut med ett svart lager över stora delar av bilden på expressen.se står det bland annat att:
- Han trodde aldrig att det skulle komma ut. Spelaren är bedrövad och han känner sig jätteskyldig, säger en källa till SPORT-Expressen.
Typiskt kvällspressen att skriva en så dåligt skriven artikel, och vem kom egentligen på idén att lägga ut bilden? Precis som Mattias på Moderskeppet skriver (tipset därifrån..):
Korkat när “alla” har tillgång till original att jämföra med. Det krävdes inte enorma Photoshopkunskaper för att snabbt jämföra alla.
Och som ni ser kom Daniel på shoegazin fotoblogg fram till att det var Anders Svensson. Hur dumt som helst att lägga ut den bilden- vad hade den för mervärde till artikeln liksom? Ännu viktigare är dock det som Mattias skriver sist i sitt inlägg:

Nu får vi hoppas att de inte är ännu dummare och bara tagit vilken bild som helst

Andra bloggar om: , , , , , , ,
Beastwear.se