6/10/2006

Å herregud Sverige!

Å herregud Sverige, vilket uselt resultat! Jag vill inte påstå att spelet var uselt, för det var det inte. Men resultatet var det och det här var inte bra. 0-0 mot Trinidad/Tobago är inte godkänt. England imponerade inte heller med något målkalas mot Paraguay men de vann åtminstone. Och de var relativt effektiva.

Sverige skapade hur många chanser som helst men få av dem var riktigt heta. De som var riktigt heta tog Trinidad/Tobagos suveräna målvakt Shaka Hislop. Han var riktigt bra idag. Till vardags spelar han i West Ham United, men efter VM lär han ha kontrakt med någon riktig storklubb. Åtminstone om han fortsätter spela så bra som idag.

svt.se läser jag att Trinidad/Tobagos coach Beenhakker tyckte att det var lätt att läsa Sveriges spel. Att vi var förutsägbara. Det kan jag hålla med om. Hela första halvlek var Sverige extremt lätta att läsa.

I övrigt får man säga att T/T imponerade stort. De höll undan bra, mycket tack vare Hislop. När de väl fick chanser så var det heta chanser- något som Sverige borde ta efter. T/T och Paraguay är svåra motståndare har vi nu märkt. England har ett riktigt bra lag med världsstjärnor rakt igenom. Gruppen blir svår att ta sig vidare ifrån...Många av Sveriges spelare var bra idag men den spelare som jag tyckte visade upp sig mest var Chippen Wilhelmsson. Han var riktigt bra idag. Sedan kan man även diskutera om Alvbåge skulle stått istället för Shaaban. Så hade jag nog tyckt men eftersom Shaaban inte släppte in något mål är den diskussionen onödig. Grymt annars att Lagerbäck bytte in så att det var fyra forwards på plan samtidigt, det visar att vi gjorde allt vi kunde åtminstone. Källström borde dock petat Svensson från start...

Lästips:
Ekwalls blogg
Suburbia
Kulturbloggen
Moderskeppet
Expressen
Svt

Andra bloggar om:
, , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Bernt Johansson said...

Ja, jag hållre med dig agaton. Helt klart borde Sverige ha målat. Minst två gånger.

In med Kim från start, behåll för all del Shaaban i mål, men se för guds skulle till att vinna mot Paraguay!

6/11/2006  
Blogger agaton said...

Precis!

6/11/2006  
Anonymous Mickey J Barczyk said...

Det blev mållöst eftersom din VM-mustasch har inte hunnit växa ut ännu ordentligt :D

När får vi se bilder?

6/11/2006  
Blogger agaton said...

Hehe, det blir nog inga tyvärr ;).. Känner inte att mina fjun är något som alla borde ta del av (kan förstöra ryktet lite...).

Synd om Polen förövrigt...

6/11/2006  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se