11/27/2006

Ett herrans liv

Ikväll sändes det andra programmet av Ett herrans liv på kanal 5, med Fredrik Reinfeldt som gäst. Förra veckans gäst var Robert Gustafsson. Både programmen var roliga att se på men jag skrattade faktiskt minst lika mycket när Fredrik Reinfeldt intervjuades som Robert Gustafsson.

Ett herrans liv
är, om ni inte visste det, ett av kanal 5 populäraste program med Fredrik och Filip (Svensk tv:s nya radarpar som i somras hade det grymt roliga "100 höjdare" också i kanal 5). En mycket bra programidé!

Fredrik Reinfeldt var dessutom mycket öppnare än vad jag trodde han skulle vara. Han sa exakt vad han hade i lön, han var ärlig och hade en öppen och trevlig attityd till allting. Visst var han formell i vissa lägen men det tycker jag nästan att man bör vara som Statsminister. Fredrik och Filips frågeställningar (och kommentarer, främst från Filip) hade han också alltid svar på tal på.

I varje fall, se för guds skull Ett herrans liv. Och missade ni det, se gärna på reprisen av Ett herrans liv med Fredrik Reinfeldt. Riktigt bra och intressant.Andra bloggar om:,,,,

2 Comments:

Anonymous Emarto said...

Riktigt bra program..:)

11/28/2006  
Anonymous Lars Anders Johansson said...

Förvånar mig inte ett dugg att Reinfeldt är en glad skit privat. Vet dock inte om det gör honom lämpligare som statsminister.

11/28/2006  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se