9/25/2006

Europa vann Ryder Cup!

Europa vann Ryder Cup storslaget med 18,5 -9,5. "Bättre än så här kan det inte bli" sa Henrik Stenson. Det håller jag med om. Henrik var den som sänkte den avgörande putten på K Club på Nordirland för seger till Europa.

"Jag grät" sa Robert Karlsson.

Det är bara att förstå. Golfhistoria har skrivits och det fick två svenskar vara med och skriva. De var långt ifrån Europalagets bästa spelare men de gjorde ändå sitt jobb och var helt klart delaktiga i segern. Det enda jag kan ha en kommentar om är Henrik Stensons peruk efter vinsten. Var hittade han den?Läs mer:
Golf.se
Svt.se
RyderCup.com

Andra bloggar om:,, ,

9/15/2006

Parnevik och Nilsmark tar över Scandinavian Masters

Jesper Parnevik ska bli ansvarig för att locka spelare till tävlingen och tidigare golfjournalisten Fredrik Nilsmark (senast från svt) blir VD.

"Jag har fått indikationer från flera av mina tourkollegor att de gärna följer med mig över till Sverige nästa sommar. Det ska bli kul att jobba riktigt tätt ihop med en tävling som betyder så mycket för svensk golfsport och inte minst för mig själv", säger Jesper Parnevik i ett pressmeddelande. (...)

"Scandinavian Masters kommer att bli den roligaste tävlingen i Europa för spelare, sponsorer och åskådare", säger Fredrik Nilsmark.
Ett högintressant initiativ! Att Jesper Parnevik börjar leta efter nya sysslor är väl inte så konstigt med tanke på hans halvt mediokra spel på PGA- touren de senaste åren. Samtidigt finns det nog ingen bättre för jobbet. Med sina kontakter kan han nog både få dit Tiger Woods och andra storstjärnor.

Förhoppningsvis.

Fredrik Nilsmark är en välkänd golfprofil och kan ge tävlingen det där lilla extra som krävs för att göra den attraktiv för sponsorer, spelare och åskådare. Återigen- förhoppningsvis.

Ett väldigt bra initiativ helt klart. Det här kan bli riktigt kul!

Läs mer:
Golf.se
Svt.se

Andra bloggar om:,, ,

9/11/2006

Lite väl mycket i 100 höjdare

Fredrik och Filips program 100 höjdare är verkligen jätteroligt. Inte konstigt att de vann många av kristallerna som delades ut ikväll i TV- Kristallen. Kvällens program var dock lite väl mycket.

När de hälsade på Domenico lo Sinno så var det riktigt kul. Gubben som gick med bar överkropp året om. Däremot gick det lite överstyr när de hälsade på Golge Jacobson - Mr. Riviera 1955.

En föredetta bodybuilder som Fredrik och Filip helt rätt klassade som Sveriges kåtaste 77- åring. Om ni inte sett programmet och är tillräckligt gamla; se det. Var dock beredda på en riktigt kåt gubbe som tror att han är guds gåva till kvinnan.

Skulle han ha varit det hade han nog inte sagt så som han gjorde... Saxat från konversationen:

-Hur många kvinnor har du legat med?
-1000?
-Ja, minst...

ÖÖH? Okej?

Läs mer på kanal5.se.

Andra bloggar om:,,

9/03/2006

Stenson stensäker i München

Henrik Stenson vann Europatourtävlinen i München idag. Dessutom gjorde han det på ett imponerande sätt. När fjärde rundan var slut hade han nämligen lika många slag som både Padraig Harrington och Retief Goosen. I särspelet visade dock Stenson grymt bra klass när han sänkte en eagleputt - vilket självklart inte Harrington och Goosen mäktade med.

Segern var hans andra för året och kom väldigt lägligt precis före Ryder Cup som ska avgöras om några veckor. Stenson var i och för sig redan självklar i Europas Ryder Cup lag men formtoppen kunde inte varit mer läglig. Dessutom gav segern drygt tre miljoner kronor.

I bakgrunden av Stenson höll även Martin Erlansson ihop spelet, som tidigare under veckan faktiskt ledde tävlingen. Han slutade fyra med bara ett slag efter topptrion. Peter Gustafsson spelade också bra och kom till slut på åttonde plats.

Däremot gick det inte särskilt bra för Johan Edfors som skulle varit klar för Europas Ryder Cup lag om han vunnit eller kommit tvåa. Han slutade till slut 68 efter en bedrövlig 76 runda sista
ronden. Det blir alltså från tv:n han får följa Ryder Cup.

Läs mer:
Golf.se
Svt.se


Andra bloggar om:,,
Intressant.se

9/02/2006

Misslyckade groggar

Har du misslyckats med din grogg någon gång? Kanske försökt grogga med vodka och ljummet vatten? Eller whiskey och päronsoda? Du är inte ensam.

Alla har vi nån gång gjort lite konstiga groggar. På Flashbacks forum finns just nu en väldigt rolig tråd där många har skrivit om deras misslyckanden med groggar. Läsvärt helt klart! Själv har jag ingen historia om någon riktigt dålig grogg, däremot kan jag rekommenderas Bacardi och Sprit zero. Det är jättegott!

Däremot hade vi lite roligt på Gotland i somras. Jag var skyldig min kompis Jonas 90 kronor och så skulle jag och två kompisar åka till Överskottsbolaget i Visby. Lite halvonykter som han va begärde han att jag skulle köpa energidryck för det jag var skyldig honom, han ville ha lite groggvirke sa han.

Och det fick han! En halvtimme senare kom jag nämligen med en och en halv platta med energidryck från ÖB. Man får rätt mycket energidryck för 90 kronor på ÖB ;)...


Andra bloggar om:,,,