1/19/2008

Var med i en stegtävling hos Promenix!Det närmar sig lansering med Promenix. Just nu håller jag på att sökmotoroptimera på ord som stegräknare och stegtävling vid sidan av massor designgöra. Utvecklarna sitter och kodar så att tangentbordet glöder och de andra skriver material och bestämmer möten. Fullt upp, helt enkelt.

Hur går det då? Jodå, vi får in en hel del intresserade i vårt mejlformulär. Det finns många intresserade av stegtävling och att starta en webbutik nischad mot stegräknare borde inte heller vara något problem, det finns många intresserade.

Förhoppningen är att vi kan lansera med pompa o ståt strax före eller på den 14:e februari, dvs Alla hjärtans dag. Så vi får se hur det går. Innan dess ska vi dock garanterat fått igång vår Promenix-blogg med tips om vardagsmotion och mycket mera. Så håll tillgodo så syns vi om mindre än en månad!

Etiketter: , , ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Här får du en länk till musik jag tycker du skall höra – gratis att tanka på deras sida, och så är det verkligt bra musik, med vacker design till! Kul med ny våg av band som ger bort musik gratis, och som även kan visa upp bra musik!

www.myspace.com/magnacartacartel


Mvh Linda

5/15/2008  
Anonymous henry said...

låter som en bra idé... vill jag gärna veta mer om!

h.

1/13/2009  
Blogger mia said...

Låter hur inspirerande som helst!

//Mia

1/18/2010  
Anonymous Nathalie said...

Hej!
Jag arbetar som redaktionschef på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor) och vi samarbetar med förlaget som ger ut magasinet ”ALLT OM HOTELL OCH RESOR”.

Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, konstutsällningar, bussresor... Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dessa upplevelser! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.
Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
MVH Nathalie

3/02/2010  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se