6/26/2006

Zlatan till Parma

Zlatan lånas kommande säsong ut till Parma i italienska serie A. Men ni behöver inte vara oroliga, det blir ett lyft för honom. Jag snackar nämligne inte om Zlatan Ibrahimovic. Zlatan Muslomovic kommer nämligen att spela för Parma nästa säsong. Förhoppningsvis mycket, vi får hoppas att han utvecklas en hel del.

Anfallaren med svenskt och bosniskt medborgarskap lånas ut från Udinese.

Parma har efter låneperioden, som sträcker sig över säsongen, option på att köpa anfallaren som under säsongen spelat för Messina i Serie A.

Muslimovic har en längre tid övervägt vilket land han vill spela för och har väntat på en inbjudan från Sverige. Nu har han dock tackat ja till att spela för Bosnien i en landskamp mot Frankrike i augusti.
Zlatan Ibrahimovic hoppas jag också lämnar Juventus snart. Tyvärr lär han inte vara jättehet på marknaden efter sitt mediokra VM utan ett enda mål men man kan ju alltid hoppas att han hamnar i en annan storklubb. Helst i engelska eller spanska ligan, hoppas jag.


(Tv4.se)

Andra bloggar om: , , , ,

4 Comments:

Anonymous Mickey J Barczyk said...

Jävlar vilken ådra!

6/27/2006  
Blogger agaton said...

Helt klart ;)..

6/27/2006  
Anonymous Ule said...

Killen har startat i sitt serie a-lag hela säsongen. Jag har sett några matcher då och då, och det är ingen monster-talang, men som sagt han startar och han gör sitt jobb. Och det är fan en mindre skandal att han inte fått spela en enda landskamp!

Sett till hans kvalitéer borde han fått vara med till VM, bättre honom än lättviktaren Rosenberg (som mera blommat ut till en formsvag Chippen än någon ny Zlatan eller ens Allbäck).

6/30/2006  
Blogger agaton said...

Sant.

6/30/2006  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se