3/20/2006

Hur man startar sitt eget land

Har du någonsin tänkt att du skulle kunna sköta landet bättre än Persson & company? Nu har du chansen. Lär dig allt från att värva medborgare till att ansöka om medlemskap i FN i den brittiska serien Hur man startar ett eget land.

I början av 2005 bestämde sig den 28-årige komikern Danny Wallace för att starta världens yngsta minination. Han utsåg sig själv till kung Danny I och utropade sin etta i östra London till en oberoende stat.

I BBC-serien Hur man startar ett eget land får vi följa Dannys kamp för att nå sitt mål. Han reser kors och tvärs över världen för att träffa politiker och prinsar och får goda råd från personer som Noam Chomsky, en kardinal i Vatikanstaten och chefen för Bank of England. (från svt.se)Serien börjar ikväll kl. 20:30 i 2an. Läs mer på svt.se eller kolla in Danny Wallace egen hemsida...

Andra bloggar om: , ,

5 Comments:

Blogger M Langberg said...

Jag skulle vilja starta en Web site som hjälper folk att starta egna länder. På riktigt.

Jag menar, om man startar ett land o får tillräckligt med invånare o dom vill betala skatt, då borde man ju till sist kunna köpa sig en bit land nånstans.

4/25/2006  
Blogger agaton said...

Haha, ja så är det ju ;). Kul idé...

4/25/2006  
Anonymous Anonym said...

Har tänkt på det där med att starta ett land... Det borde ju funka.

2/22/2007  
Anonymous Anonym said...

jag ska starta ett eget land.. :D bara o se upp u framtiden..bara o höra av sig om man vill hjälpa till :D

4/25/2007  
Blogger Bengtsson said...

JAG SKA! starta eget land man kan inte bo i detta land Sverige kommer att gå år H*lvete ser ingen framtid i Sverige

har en flagga på gång med färgerna vitflagga med Grönt kors med svart detalj utanpå korset men har inte bestämt om namn man ska köpa mark nånstans i mellan Sverige nära Norge så att man har bra grannar jag skulle vilja vara kung men vi kan väll ha demokrati för det

11/20/2013  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se