7/26/2007

Bulgarien och Sunny Beach funderingar

Det har varit mycket snack om Bulgarien och dess populära turistort Sunny Beach som ligger precis vid Nessebar. I morse kom uppgifter om att Bulgarien har den varmaste sommaren på 120 år och nu på eftermiddagen har den svenska regeringen kritiserat Bulgarien för att det är så osäkert i Sunny Beach. Alla misshandlingar, dödsfall och nyheter har gett resultat.

Och ärligt talat. Hela Sunny Beach är styrt av maffian, jag har själv varit där. Stora Mercedes glider in på strandpromenaden lite nu och då - och några poliser ser man inte.

Trots det avbokar inte många sin resa till Bulgarien och Sunny Beach. Varför? Jo Bulgarien är ett av de mest aktuella, populäraste och bästa resmålen att åka till just nu. Bulgarienguiden har mer information om det och även om man självklart måste hålla ögonen öppna och ta det relativt lugnt med spriten så blir en vecka i Bulgarien faktiskt otroligt rolig för det mesta.

Sedan kan man också fråga sig vilka det är som åker dit. 90% är under 30 år, troligtvis, och de är ute efter att festa - och kanske sola. Sola lär de dessutom få göra, i överflöd, med en temperatur kring 45 grader om dagarna!


Bildcred: bamich

Läs mer:
Bulgarienguiden
Dagens Nyheter: "Varmaste sommaren..."
Dagens Nyheter: "Ny svensk kritik mot Bulgarien.."

Etiketter: , , , , , ,

2 Comments:

Blogger Micke Jones said...

Hej, kul att läsa

Jag bokade jättebilliga biljetter på Eurojet, www.eurojet.se

3/04/2008  
Anonymous Blackjack Books said...

What words... super

6/22/2011  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se