11/29/2005

2006 års mest minnesvärda händelser.

  1. Lasse Åberg, Janne Schaffer och gänget i Electric Banana Band är med i Melodifestivalen. De har roligt. Vi har roligt. Och äntligen är det lite bra musik (och musiker) med i Melodifestivalen. Luktar succé.
  2. Likaså ska Carola och Roger Pontaré vara med igen. De kunde inte hålla sig ifrån, fast de egentligen nog borde ha gjort det.
  3. Linda Bengtzing gör bort sig ännu en gång i Melodifestivalen. Tillbaka till ordjakten med dig!
  4. Ett till stort terroristdåd skakar Europa. I Bryssel eller möjligtvis i Paris. Men jag tror mest på Köpenhamn faktiskt. Göran skakar.
  5. Regeringen förstår att det var ett misstag att lägga ned försvaret och alla försvarsanläggnigar så snabbt. Det kostar ju nästan lika mycket fortfarande, bara nån miljard mindre. Anläggningarna lades ju ned, men dit de skulle flytta istället (Stockholm för de flesta) fanns det inte plats för alla. Så de fick bygga nytt och hyra dyra lokaler. Smart. Som åtgärd börjar de anställa folk till försvaret igen, med mycket högre lön. Regeringens arbetslöshetssiffror betyder ju allt.
  6. Jag börjar plugga, även hemma. Fast den här punkten är mest osäker...
  7. Fredrik Reinfeldt blir Statsminister.
  8. Lasse Åberg får hedersguldbaggen för sina sällskapsresor.
  9. Sverige tar medalj i fotbolls-VM. Henke och Zlatan blir VMs skyttekungar.
  10. Håkan Alinder slutar som kantor och körledare i Vreta Kloster. Halva Linköping går runt med sorgeband (eller inte...).


Dagens låt: "Den bästa publik" av Magnus Uggla
Beastwear.se