11/15/2005

Operation rädda Idol-Jens..


Detta är riktigt bra faktiskt.. En operation för att rädda Jens kvar i Idol, kan det blir roligare? Jens har utan tvekan varit den sämsta sångaren och artisten i finalen. Därför tycker nu många att vi borde ge Daniel Breitholtz en snyting och göra så att han blir tvungen att ge Jens ett skivkontrakt. Det luktar gott här tycker jag... Från klasskompisen Jonheds blogg:

Har ni sett på Idol 2005? Har ni lagt märke till at Jens varken har utstrålning eller bra sångröst? Hatar du Idol 2005 och vill att hela idén ska läggas ner?
Gör då som resten i Operation: Rädda Jens

Operationen går ut på att rösta fram Jens till vinnare i Idol 2005.

Citat från FlashBack:
"I den återstående kvartetten finns en mespropp från Piteå som heter Jens. Juryn hatar honom. Efter varje program ordnar Aftonbladet omröstning där 2-3 procent av AB:s läsare brukar ha honom som favorit. Ändå krånglar han sig på något obegripligt sätt kvar - vecka efter vecka.

I expertjuryn sitter Daniel Breitholtz, skivbolagsnisse på Sony BMG som ska producera en skiva med vinnaren av Idol 2005. Vecka efter vecka tycker Breitholtz att Jens ska väck. Vecka efter vecka har han fel. Breitholtz har börjat svettas: "Det kan väl inte... Nej... Eller...?"

TÄNK om det gick att arrangera Sveriges största tv-kupp där ALLA röstade på Jens så att Piteås i särklass mesigaste kareokekung (snäll verkar han vara, men så släpigt trist att man baxnar) gick och vann hela skräpet. Vilken härlig tragedi för Sony BMG och flintskallen Breitholtz!

Min uppmaning till alla skadeglada Flashback-marodörer: Sprid budskapet. Rösta på Jens! Fyra veckor kvar. Det kostar fem kronor per vecka att rösta. En tjuga totalt. Det kan ni väl avvara när syftet är så ädelt som att skapa tv-historia.

Fredagar klockan 20.00. TV 4. Mot-------------->telefonen!"

Missa inte heller Rädda Jens hemsida som ni kan hitta här...
Som dock har blivit nedlagt pga upphovsrättsskyddat material! Nu finns den dock uppe igen på adressen raddajens.info!

15 Comments:

Blogger Henrik said...

KOm igen nu alla som läser detta! RÄDDA JENS FFS !!!

11/15/2005  
Anonymous Anonym said...

Jag har lyckats slippa se Idol den här omgången. Inte ett enda avsnitt har jag sett. Men är det en person i final som inte kan sjunga alls, javisst, jag är med och röstar fram honom.
Idol är så trist program så kan jag hjälpa till att sänka det så.
RS
http://chadie.typepad.com/chadie/

11/16/2005  
Blogger agaton said...

Härligt RS! Ju fler vi är desto troligare är det atvi ger Daniel Breitholtz en spark i röven ;)..

11/16/2005  
Anonymous Anonym said...

Att ni inte skäms, det är väl inte framförallt Daniel B ni ger en spark i röven, utan stackars Jens! Killen är 17 år, hur tror ni det känns för honom att bli utsatt för den här kampanjen och förlöjligas för hela Sverige?

11/17/2005  
Anonymous agaton said...

Så tycker jag inte att man ska tänka. Vi hjälper ju honom egentligen! Han har nu möjlighet att vinna! Att han sen inte är den värdiga vinnaren är en helt annan sak. Humor bygger ofta på att göra till åtlöje av en person.. ;)

11/17/2005  
Anonymous Anonym said...

Och vad har han gjort för att förtjäna att göras till åtlöje? Tror inte han tycker det är det minsta kul, väldigt knäckande för en så ung kille!

11/17/2005  
Anonymous Anonym said...

Riktigt tufft om han skulle vinna allt, har hela tiden tyckt att han skulle vinna men fick precis reda på den här kuppen! Jag har inte röstat dom andra veckorna, men räkna med mig nu!!!

11/17/2005  
Blogger agaton said...

Härligt.. Hoppas du bara förstår att vi är totalt ironiska när vi tänker rösta på honom. Enligt oss är han den sämsta och falsksjungande pojken som vi tänker använda för att göra Daniel Breitholtz arg.. ;)..

11/17/2005  
Anonymous Anonym said...

så jävla kul. äntligen lite mobbing av den allt mer växande medieindustrin!! tracka dom jävlarna ner i backen igen. min röst registreras på fredag!!

11/18/2005  
Anonymous fia said...

Saken är den att Jens KAN sjunga. däremot gör han det inte alltid bra låtval eller särskilt intressant scenframträdande. Men den som verkligen inte kunde sjunga va Dansbands-Måns som åkte förra gången. Mariéme sjöng okej men ointressant. Elina brast många gånger i rösten. Jonah gick från att vara riktigt cool till jesusfanatiker. Ola, han var snygg. men sen då! han sjöng falskt många, många gånger. Cindy å Maria som åkte först, dom sjöng tio gånger bättre än dom jag nämnt.
* Ola Svensson

* Maria Albayrak
* Cindy Lamréus

11/18/2005  
Blogger agaton said...

Måste nog säga emot dig och säga att Måns var den absolut bästa sångaren. Ingen av finalisterna har en lika bra, djup och raka röst som Måns har. Och som svar: Jens kan absolut sjunga! Annars hade han aldrig tagit sig så här långt, dessutom gjorde han två riktigt bra framträdanden idag. Måste säga att Sibelle utan tvekan borde åkt idag. Men men..

11/18/2005  
Blogger swedishpsyko said...

men lämna jens i fred, han är bara 17 år. man behandlar inte nån på ett sånt förnedrande sätt, har ni inget bättre för er? den som vinner idol, är den person som svenska folket vill ha kvar. acceptera! och lämna killen i fred.

11/21/2005  
Blogger swedishpsyko said...

men snälla!
lämna killen i fred, han är bara 17 år och förtjänar inte den här behandlingen. den som vinner i idol är den person som svenska folket vill höra på radion. acceptera och lämna killen i fred. jens är en jättefin kille, låt honom vara. ni är bara allmänt patetiska

11/21/2005  
Anonymous agaton said...

Men herregud. Han har ju redan åkt ur Idol! Och det var inte våran förtjänst kan jag ju säga!

11/22/2005  
Anonymous Louise said...

dethär är det töntigaste jag har hört. vad är erat problem ? jag skulle vilja se alla er stå där i tv och göra det bättre. skaffa ett liv. ni är bara patetiska

1/07/2008  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se