6/21/2007

Snabblån

Något som blivit populärt på senare år är så kallade snabblån. Genom att låna pengar snabbt och för inte så stora summor så får man å andra sidan något högre ränta - men snabbt går det. Det kan behövas för ett engångsprojekt eller något som man vill isjösätta och inte har möjlighet att fixa pengarna på något annat sätt än via just ett snabblån.

Så vad ska man tänka på vid snabblån?
Ej för hög ränta, tänk på förhållandet mellan räntan och hur lång tid du behöver innan hela lånet är färdigbetalat. För hög ränta - gå någonannanstans. Leta runt. Kolla runt, leta efter nya ställen att få snabblån på. Det finns många fler än vad många tror - leta och tillslut hittar ni någon med flera procent lägre ränta. Lagom mycket pengar i ett snabblån? En del skulle säga 3000 kr, andra skulle säga 2000 eller 1000 kr. När man tänker efter är det dock lika smart att låna 10000 kr kanske, det beror ju helt beroende på situationen.

Vill du veta mer om mobillån och smslån så finns det hos Folkia.se.

Snabblån

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag brukar använda snabblån för att göra affärer men alltid betala tillbaka dem omgående. Men jag skulle aldrig ta ett lån för att gå ut festa för.

5/19/2008  
Anonymous Anonym said...

Hos partikel.se får du hjälp med smslån och snabblån, vilket kan vara svårt ibland. www.partikel.se

8/01/2008  
Blogger REMY.CREDIT said...

behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

9/12/2021  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se