10/24/2005

Varför video-ipoden blir till succé..

Ipodfeber har de kommit på varför video-ipoden kommer bli en succé. Och det skulle inte förvåna mig om de har rätt..

"Nä, anledningen till att jag tror mig veta att succén är ett faktum är att porren redan har hittat in i video-iPoden. Och alla som kommer ihåg Betamax vet att det format som porren väljer är det som kommer att segra.

Att det dessutom börjar dyka upp filmer på piratscenen som är gjorda för iPod gör ju inte direkt att succén blir mindre."

Dagens tredje låt: "The Boxer" av Simon & Garfunkel (Bilden och citatet från Ipodfeber.se)1 Comments:

Blogger Adam Nussdorfer & Martin Bundsen said...

En video-ipod skulle funka. Det känns som att allt som ipod rör vid blir till succé. Jag och martin är två studenter som just nu skriver vår Magister uppsats i företagsekonomi på Stockholms Universitet. Uppsatsen handlar om bloggare och s.k. affiliate programs. Vår frågeställning är varför bloggare använder sig av affiliate programs och vad som påverkar valet av affiliate programs. Affiliate programs är de annonslänkar som man kan ha på sin blogg, där man har ett samarbete med t ex Amazon, Tradedubbler, Bokia mm, där båda har en chans att tjäna pengar. Vi letar nu efter bloggare som använder sig av s.k. affiliate programs för en kortare konfidentiell intervju över telefon eller med hjälp av skype. Intervjuperioen kommer att pågå från och med mitten av oktober till början av december. Intervjun kommer att bestå av några få frågor som du fritt får diskutera och reflektera kring. Tyvärr kan vi inte erbjuda någon form av ersättning, men vi skulle verkligen uppskatta din medverkan. Uppsatsen har inget kommersiellt syfte, utan är endast en vetenskaplig undersökning. Självklart delar vi med oss av resultatet och den färdiga uppsatsen till er som medverkar. Vissa bloggtjänster, så som blogg.se och webblogg.se har redan inbyggda affiliate programs i sina bloggtjänst. Det är även intressant att undersöka vad bloggare som inte kan göra ett fritt val reflekterar kring affiliate programs.

Om du är intresserad eller vet någon som kan hjälpa oss så hör gärna av dig via e-mail, eller gå in och lämna en kommentar på vår blogg: www.adamartin.blogspot.com där du även kan läsa mer om uppsatsen. adamnussdorfer@hotmail.com eller djmartinbundsen@hotmail.com

Du kan även välja att svara på vår förfrågan via din blogg som vi kommer besöka regelbundet.
Vid övriga frågor kan du kontakta vår handledare assisterande professor Ola Feurst på of@fek.su.se

Med vänlig hälsning,
Adam Nussdorfer
Martin Bundsen

10/27/2005  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se