4/20/2007

Mika Grace Kelly

Mika är ett av årets största stjärnskott från UK och jag är helt frälst. Framförallt av hans låt "Grace Kelly", som är årets bästa låt alla kategorier om du frågar mig. Det blir inte direkt sämre av hans sköna musikvideo som visats 500 000 gånger på Youtube!

Mika och framförallt "Grace Kelly" må vara inspirerad av Queen, årets låt och allting - den är helt enkelt bra. Dessutom kommer han i sommar till Stångebrofältet i Linköping på RIX FM Festival 2007. Be there or be square!Tyvärr håller hans övriga låtar inte samma klass som Grace Kelly, men det gör inte så mycket. Samma artist har sällan två hits på samma platta.

Via Corren.se

Andra bloggar om:,,

Etiketter: , , , , ,

4/17/2007

Igen

Den är alltid modern, förstå! Femte året i rad det skriks ut att det är vårens modefärg.

Men nu alltså åter igen..Andra bloggar om:,,

Etiketter: , , , ,

4/15/2007

Vi tar´t nästa år istället

Ni ska inte deppa LHC, och resten av Linköping. Vi kom trots allt på andraplatsen och fick vårt första silver genom tiderna. Ibland räcker det inte med att spela bäst hockey, den som gör flest mål vinner.

Det hade förstås varit än roligare med en vinst - då hade vi fortfarande dansat på bordet. Sånt är livet ni vet.

Med sång av linköpingssonen Magnus Bäcklund, avtackning och ett tusental applåderande håhörare avslutades ändå säsongen hedersvärt. Det blev tyvärr ingen segerparad men ändå en bra avtackning för den säsong som faktiskt satte oss i finrummet bland de främsta!

Läs mer på Corren.se och LinköpingHC.com...

Vi tar´t nästa år istället.

Andra bloggar om:,,

Etiketter: , , ,

4/09/2007

Hårlöss, Apple och saxofon

Idag har jag pulat lite med några av mina webbprojekt. Bloggen AppleMac har fått ny design helt och hållet plus tre nya inlägg. Visste ni till exempel att Apple iPods nu sålts i 100 miljoner exemplar? Rätt häftigt faktiskt. Vårt inlägg om iPhone är annars det mest populära just nu.Sedan gjorde jag klart hårlöss.se med innehåll och design och allting. Inte direkt nån snygg design men den funkar och gör sitt jobb. Besök sidan för att läsa mer om hårlöss och huvudlöss.

Till sist blev det ett litet fjantigt test av Googlepages, en sida om saxofon. Tänkte visa mamma hur lätt det är att göra/ha en hemsida idag.

Aja. Tråkigare kunde man haft det.

Etiketter: , , , ,

4/08/2007

Puh

Välförtjänta 2-1 till LHC kändes långt ifrån säkra... Alltjämt jämt i finalen. LHC är dock det bättre laget. Hoppas jag.

Pulsen är fortfarande på 110.

DN, Svd, Svt. Kolla även in Correns bildspel från matchen.


Bild: Peter Jigerström/Corren.se

Andra bloggar om:,,

Etiketter: , , , ,

4/04/2007

5-1 till Linköping

JAA! LHC vann första matchen i finalserien med klara 5-1 mot Modo. Grymt bra match, LHC ägde verkligen matchen. Det råder verkligen hockeyfeber i Linköping just nu, inte minst efter den här segern.

Ingen kunde väl tro att Linköping och Modo, två mittenlag i år, skulle gå till final. LHC har dessutom 9-1 i matcher i slutspelet - mäktig statistik som få lag lyckats med tidigare.

Nu väntar två bortamatcher i Örnsköldsvik... Så får vi se hur det går där.

BRA. Hoppas jag.Mer om matchen:
Svt, DN, SVD, Corren.

Andra bloggar om:,,,

Etiketter: , , , ,

4/03/2007

Frääääscht Kalle!

Kalles kaviar har fräschats upp till utseendet, efter sisådär 50 år. På tiden kan tyckas men det går inte att frånse att originalet inte riktigt känns som original med den nya förpackningen...

Ändock, rätt snyggt ändå. Läs mer på E24... Och checka in de nya tuberna på Kalles.se.Andra bloggar om:,,

Etiketter: , , ,