2/25/2006

OS är underhållning!

Vilket OS vi håller på och upplever! Inte nog med att vi haft en bra bevakning av media med roliga personligheter som Rippe och Wikegård, vi har producerat i medaljer också. Faktiskt så bra att vi slår många stornationer inom vintersport som Frankrike och Norge.

Fatta vi är i OS- FINAL!
Och dessutom mot Finland! Klassikern är ett faktum och de kommer bli jätteroligt på söndag. Vilket spel båda lagen har åstadkommit under OS!Förstå våra medaljörer är historiska!
Det är bara att förstå att alla våra medaljörer: Skidåkare som Curlingtjejer och hockeydamer som herrar. Alla är historiska och sådan underhållning vi fått!Vinter OS är någonting alldeles speciellt. Det är mycket roligare än Sommar OS och OS-andan infinner sig verkligen under vintern.

Så för alla oss som får uppleva dessa fantastiska bragder är det bara att jubla. Nästa generation kanske aldrig får uppleva denna fantastiska känsla, om nu inte växthuseffekten avtar drastiskt...

Dagens låt: "Hearts on fire"av Hammerfall och Curlingtjejerna i lag Annete Norberg. Vilken härlig låt och vilka härliga tjejer. Curling är rock and roll!

Och här hittar du låten samt videon!
Beastwear.se