9/14/2005

Så är man 1:a då!

Idag var den efterlängtade Berziaden för oss n0llor på Berzeliusskolan. Sedan i fredags har vi haft, efter order av våra faddrar, kläder för att vara bitches (ungefär horor...) i våra skåp. Kort kort kjol, linne och lösbröst, nätstrumpor och skabbig makeup. Det var det vi skulle ha på oss idag. Jag lovar att vi såg roliga ut, vi killar i klassen. Våra två tjejer i klassen fick nämligen vara pimps med mycket smycken, käpp och stor päls.

Våran första lektion var som vanligt, gymnastik och mattelektionen började likadant. Men sen kom faddrarna och skrek på oss.. Direkt ner och byta om vid skåpen och så ut på Vasaplan (fotbollsplanen). Några exempel på vad de andra nolleklasserna var utklädda till; Fransmän, Rosa änglar (en klass med bara killar ;), baddräkt med badutstyrsel och en klass som var utklädda till araber.. Det var helgalet och riktigt kul. Efter att vi lekt, dansat och haft flyganf
all (alla lägger sig ned förutom en i varje klass som är flygplan, och en som är kulspruta som försöker skjuta ned planet) i någon timma var det lunch. En lunchmåltid som vi fick äta endast med kniv. Men det gick det med, och vi fick dansa i matsalen också...

Men sen började den riktiga resan mot att bli etta. Alla nollor gick på led, två och två och hålla i handen genom hela stan, genom varenda folkfylld gata i stan. Förutom att vi skrek ramsor och sjöng sånger hela vägen så blev det ett flyganfall ungefär var tionde minut. Kul i blåsten och i regnet, särskilt för oss med kort kort kjol! Men tillslut kom vi fram till Folkets Park och stora scenen där. Där hade SK 05 ordnat det slutgiltiga provet för oss nollor. Alla fick gå upp på scenen vid något tillfälle, och det var ytterst få som gick av scenen utan att ha fått ätit minst en klyfta vitlök (jag fick i mig fem sammanlagt.. rapar vitlök fortfarande)... Men kul hade vi. Vi hade tävling i att snabbast skapa en mänsklig pyramid, i att häva lättöl snabbast (vilket faddrarna, elit alltså, var fenomenala på...), flest samlade flärpar (jag var flärpansvarig.. vi borde vunnit!) och allt möjligt. Men alla fick ju inte gå upp och tävla, SK 05:s favorit-nollor fick varsin ros, deras hat-nollor fick sitt hår inkletat i både ketchup, grädde och filmjölk.. Det hände helt enkelt mycket! Och slutligen till sist, fick vi svära n0lleden (vi skulle bevara Berzans fina traditioner, hata katedral, och släppa före faddrarna i matkön även i fortsättningen. Var det ungefär..) och ta sönder våra nolleskyltar! Sen var vi ettor!


De har skrivit en liten artikel om Berziaden på Corren, som ni kan hitta här.
Men de sånger som de skrivit om där stämmer inte riktigt.. Så jag skriver de här istället:

Fadder: Vad tycker vi om Katedral?

Noller: Illa, Illa
Fadder: Hur jävla illa?
Noller: Skitilla, Skitilla, USCH USCH USCH!

Hela Berzan tar över Katedral, tar över katedral, tar över Katedral. Hela Berzan tar över... osv.

Dessa skrek vi ut.. Sen hade vi också den officiella Berzansången och Katedralsången i förbättrad version..

Men våra faddrar gick hela tiden runt med varsin bandspelare med skön musik på, nämligen Berzans nationalsång, Red River Rock som ni kan lyssna ett smakprov på här om ni önskar höra på den. Den är dödsskön ;). Och det var till den vi dansade till, som nollor gör. Kul var det som sagt iallafall! Nej, nu ska jag nog sluta att skriva.. Ha det!

2 Comments:

Anonymous din svenskalärare said...

nollor, inte noller

9/28/2005  
Blogger agaton said...

Ja, ja.. Är det kanske Åsa som är i farten?

9/29/2005  

Skicka en kommentar

<< Home

Beastwear.se