1/27/2007

Bröderna Rongedal

Såg precis reprisen av Så ska det låta från igår kväll. Peter Settman var som vanligt suverän, Anne-Lie Rydé försökte leka stor och lät knappt den betydligt duktigare artisten Lill Lindfors knappt komma fram, men framförallt var bröderna Rongedal sjukt bra.

Jag har aldrig sett dem förut. Aldrig hört talas om dem men ändå stal de hela showen och ägde loss totalt. En av dem imiterade Tomas Di Leva så att man trodde att det var Di Leva när man blundade, och tillsammans sjöng de Anthem (improviserat!) i klass med Tommy Körberg.

Otroligt kul att få nys om dem i alla fall. Vore kul att höra mer av dem - inte bara som låtskrivare och i kören bakom artisterna. För tydligen är det just det dem gör, körar bakom andra artister eller skriver låtar åt dem.

Som sagt, vore kul att höra mer av dem -för de var otroligt duktiga och roliga. Ni får lite mer information om vad Magnus och Henrik Rongedal på Svt:s sida om Så ska det låta.



Andra bloggar om:,,,,

Etiketter: , , ,

Ni skojar?

Det här känns lite som ett skämt. Marit Bergman har blivit utsedd till årets bäst klädda kvinna! Håller inte med, riktigt. Visst har hon en egen stil som klär henne och hennes musik. Men bäst klädda 2006, det finns ingen relevans i det.

Så snyggt klädd har hon ju aldrig varit...

Via Modefeber , som har en trevlig intervju med Marit. Det enda roliga i sammanhanget.

Andra bloggar om: , ,.

Etiketter: , ,

1/26/2007

Nystart för Ungodum

Jag och min vän Victor Englund startade i höstas forumet Ungodum.se. Tanken var att göra ett forum för yngre killar, mellan 14-20 år, som ett alternativ till andra communitys. Stor inspiration var från Flashback även om vi inte ville konkurrera direkt med dem, utan indirekt. De vänder sig ju nämligen bara till de som fyllt 18 vilket inte vi gjorde. Ett Flashback för yngre helt enkelt!

Hittils har vi lyckats bra: 100 medlemmar och dubbelt så många sidvisningar som besökare talar sitt tydliga språk - vi har ovanligt aktiva medlemmar. Vilket såklart vi tycker är kul!

Än är vi dock inte nöjda. Tills för bara en vecka sedan körde vi med forummotorn phpBB, troligtvis den vanligaste forummotorn just nu. Nu har vi dock bytt till något mycket häftigare - bbPress. Bloggverktyget Wordpress utvecklare har senaste året utvecklat forummotorn bbPress, vilket vi självklart är glada för. Mycket trevligare miljö och betydligt sökmotorvänligare. Dessutom finns många smarta småfunktioner där "tags" utmärker sig mest. Man kan helt enkelt "tagga upp" sina inlägg med passande ord. Någonting som vi sökmotoroptimerare älskar eftersom man där kan få in många trevliga sökord än en gång.

I och med den nya forummotorn så har vi även fixat en ny design. Denna gång faktiskt egendesignad! Och snyggt blev det, som ni kan se.

Just nu söker vi även massor utav länkbyten. Är du intresserad? Skicka ett mejl till anton [snabelkrumelur] ungodum.se.

Dessutom tänkte jag passa på att tipsa om några populära delar och diskussioner på Ungodum:

Diskussioner:
Dagens historia
Groggtips
Nintendo Wii
Filmredigeringsprogram
Ett herrans liv!
Tips på pokersidor
Oändlig historia
Roliga vitsar
Roliga namn på Eniro.se

Forumdelar:
Brudar, sex och raggning
Fest
Internet och nätpoker
Skitsnack

Så checka in Ungodum.se - stället där man verkligen kan ha kul!

Etiketter: , , ,

1/23/2007

Lennart Jähkel och jordbruksministern

Lennart Jähkel och jordbruksminister Eskil Erlandsson
Äsch då. Checka in bilden på Flickr istället..
Visst är jordbruksminister Eskil Erlandsson och skådespelaren Lennart Jähkel väldigt lika? Bortser man från glasögonen på Lennart Jähkel i bilden ovan så är de faktiskt riktigt lika.

Fixar bilden senare idag. Bilden innehöll tydligen "fel"...

Några orelaterade länkar:
Skrivare , Carl Lamm är experter på professionella skrivare men även på fax.
Business center ,Btr Business center.
Paintball ,Stockholm Paintball.
Paneler ,Listspecialisten har även paneler.
Internetmarknadsföring , internetmarknadsföring och sökmotoroptimering.

Etiketter: , ,

1/15/2007

Jobb som bloggare!

Jag har nu, officiellt, blivit anställd som bloggare av Primelabs. Grymt skoj faktiskt!

Läs mer på Primelabs blogg.

Etiketter: , , ,